2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

VATSO'da kredi protekolü

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) tarafından üyelere uygun koşullarda kredi verilmesi için Halk Bankası ile bir protokol imzaladı.

VATSO ile Halk Bankası arasında imzalanan protokolle VATSO üyelerine uygun koşullarda kredi verilmesinin amaçlandığı belirtildi. Konu hakkında bir açıklama yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, bölgede diğer bölgelere oranla daha az kredi kullanıldığını belirtti. Kandaşoğlu "Amacımız üyelerimizin işletmelerini geliştirmelerini sağlamaktır. Bunun için de kolay kredi kullanmaları için Halk Bankası ile bir sözleşme yaptık. Bu uygulamanın diğer finans kuruluşlarına da örnek olmasını istiyoruz. Halk Bankası'na teşekkür ediyor, işbirliklerinin devamını diliyoruz" dedi.

Halk Bankası Van Şube Müdürü Fikri Ölçücü ise, VATSO üyelerine özel bir kredi sistemi uyguladıklarını belirterek, "Halkbank'ın Türkiye çapında başladığı ticaret ve sanayi odalarına yönelik destek programı kapsamında oda üyeleri, nakit 500 bin YTL'ye kadar kredi kullanabilecek. Bunun dışında Finansal Destek Kredisi (FDK) kapsamında kredi kullandırılacaktır" dedi.

Hazırlanan protokol metni VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Halkbank Van Şube Müdürü Fikri Ölçücü tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 19:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?