5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VATSO'da nöbet değişimi

Van Ticaret ve Sanayi Odası VATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıklarını ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdiler.
Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu başkanlığından toplanan yeni yönetim kurulu üyeleri başkan yardımcılığına Osman Çelik ve Naci Çakırgöz'ü, sayman üyeliğe ise Mirza Mehmet Nadiroğlu'nu seçti. Burada bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Kandaşoğlu, yapılan meclis üyeliği seçimlerinin ardında yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı da kendi tercihleri ile belirlediğini kaydetti. Bundan sonra artık yapacakları çalışmalara yoğunlaşacaklarını ifade eden Kandaşoğlu, "Önümüzdeki süreçte tüm ekibimizi zorlu bir dönem bekliyor. Genç ve dinamik yeni yönetim kurulu üyelerimizle odanın misyonu çerçevesinde üyelerimiz ve Van halkı için verimli çalışmalar yapmayı planlamaktayız" dedi.

2009-2013 stratejik plan çalışmalarına başladıklarını da kaydeden Kandaşoğlu, "Yönetim kurulumuz öncülüğünde odamızın 2009-2013 stratejik plan çalışmalarını tamamlamayı hedeflemekteyiz. AB sürecinde, kalite yönetim sistemi ve EUROCHAMBERS Akreditasyon Belgesi sahibi odamızın bu çalışmaları doğrultusunda bölgemizin bu anlamda en iyi çalışan kurumlarından biri olmayı hedeflemekteyiz. Ekibimizin bu çalışmaları en iyi şekilde yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 19:50:02
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 09:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?