5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VATSO'da tebrik zamanı

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın (VATSO) meclis üyeleri seçiminden sonra önceki gün yapılan yönetim kurulu başkanlığı seçimleri ile ikinci dönem VATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Zahir Kandaşoğlu'na toplumun tüm kesimlerinden tebrik ziyaretleri başladı.

Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hüsamettin Çelik ve bağlı oda başkanları, sivil toplum örgütleri, parti teşkilatları, oda üyeleri ve halk, ikinci dönem seçilen VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na tebrik ziyaretinde bulunuyorlar.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, kendisine tebrik eden konuklarını kapıda karşılarken, üyelerinin kendisine ve ekibine 2. kez başkanlığı layık gördüğünü, bundan dolayı kendilerine minnettar olduğunu belirterek "2001 yılından itibaren VATSO'da başlayan değişim ve dönüşüm çalışmaları yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerimizle halkımızın takdirini toplamıştır. Çekişmeli geçen seçim sürecimizde üyelerimizin her zaman desteğini gördük. Bugün kendilerinin şahsıma ve ekibime gösterdiği yoğun ilgi beni son derece mutlu etmiştir. Katkıda bulunan, yanımızda olan ya da olmayan tüm üyelerime, dostlarıma teşekkür ederim" ifadesini kullandı.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na tebrik ziyaretlerine gelen VATSO üyeleri ise Kandaşoğlu'nun çalışmalarını takdir ettiklerini, yaptığı çalışmalarla VATSO'yu ilin ve bölgenin en önemli kurumu haline getirdiğini belirttiler.

Kandaşoğlu, halkın ve üyelerin kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun olduğunu belirterek, tek amacım halkımızın ve üyelerimizin bu ilgisine layık çalışmalar yapmaktır. İnşallah bu dönemde en iyi çalışmalara imza atacağız ifadesini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 18:22:27
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 18:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?