2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

VATSO'dan bayram mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Ramazan Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı. 

Mesajında birlik ve beraberliğin önemine değinen Kandaşoğlu, bu tür günlerin toplumsal birlikteliği sağladığını söyledi. Kandaşoğlu mesajında "Güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. 

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. 

Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:11:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut karaca IP: 88.250.74.xxx Tarih : 30.09.2008 00:25:58

SELAM ABİ ÖNCELİKLE TŞK EDERİM BAYRAM MESAJI İCİN BEN BİR GEVAŞLI OLARAK SİZİ COKKKKKK SEVİYORUMMMM BAŞARILAR DİLERİM CAYINIZI İCMEYE GELECEM