2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

VATSO'dan 'Flamenko' gösterisi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) bünyesindeki Van AB Bilgi Bürosu tarafından, 2008 Avrupa Kültürler Arası Diyalog Yılı kapsamında, İspanyol ve Türk gruplarının buluşacağı bir 'Flamenko Dans Gösterisi' düzenleneceği bildirildi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin (YYÜ) katkılarıyla düzenlenecek olan 'Flamenko Dans Gösterisi'nde İspanyol dansçı David Perez ile Grubu ve Mavi Siyah Flamenko Topluluğu'nun Vanlılar ile buluşacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, AB sürecinde kültürler arası diyalogun çok önemli bir olgu olduğunu dile getirerek "VATSO Van AB Bilgi Bürosu tarafından organize edilen gösteriye herkesin ilgi göstermesini bekliyoruz. Amacımız, Van'da her türlü sanatsal etkinliklerin olabileceğini göstermektir. Ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalarla kentimizde önemli bir yeri olan odamız, kültürel etkinlikler çerçevesinde de en iyisini yapmanın gayreti içindedir" dedi.

'Flamenko Dans Gösterisi'nin 28 Mayıs Çarşamba günü saat 19.30'da YYÜ Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenleneceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 17:41:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?