3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

VATSO'dan hayırlı olsun ziyereti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yeni görevine atanan Kredi Garanti Fonu (KGF) Van Şubesi Müdürü Nejat İmrel'i ziyaret etti. 

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nın katılımı ile 16 Eylül'de açılan KGF Van Şube Müdürlüğü'ne Nejat İmrel getirildi.
 
KGF Şube Müdürü Nejat İmrel'i makamında ziyaret eden, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, kendisine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Küçük ve Orta Ölçekli İşletme'lerin (KOBİ) kullanacağı her türlü nakdi ve gayri nakdi krediye garanti veren KGF'nin Van'daki işletmelere destek olacağını belirten Kandaşoğlu, "Yıllardır bölgemizdeki ve ilimizdeki yatırımcılar bankalarda kredi sorunu yaşıyorlardı. Özellikle mal varlıklarının teminat olarak kabul edilmediği ya da değerinin çok altında tutulduğu için üyelerimiz, girişimciler ve yatırımcılar kredi almakta zorlanıyordu. KGF'de bu sorunun ortadan kaldırılmasını sağlayacaktır. Van, Muş, Bitlis ve Hakkari illerindeki girişimciler KGF'ye müracaat ederek, bankalardan rahatlıkla kredi alabilecekler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 19:04:38
Güncelleme :4 Kasım 2008 Salı 19:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?