6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

VATSO'dan lösemili çocuklara iftar

VATSO'DAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İFTAR

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Van'da bulunan lösemili çocuklar ve ailelerine iftar yemeği verildi.

LÖSEV Van Temsilciliği ile yapılan görüşmelerden sonra Van'da bulunan yaklaşık 30 lösemili çocuk ve ailelerine Akdamar Otel'de iftar programı düzenlendi. Programa Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Naci Çakırgöz ve Osman Çelik ile yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri eşleri ile katıldı. Oldukça samimi geçen iftar programında yöneticiler lösemili çocukların aileleri ile oturup sohbet etti.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, VATSO yönetimi ve meclisi olarak böylesi bir ortamda bulunmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek "Ramazan ayının maneviyatı ile bizler bugün bir arada bulunmaktayız. LÖSEV Van Temsilciliği ile yaptığımız görüşmede hasta çocuklarımız ve aileleri ile birlikte iftar yapmak istedik. Böylesi huzur verici bir ortamda bulunmak hepimize iyi geldi. Çocuklarımıza ve ailelerine de moral vermiş olduk. Aslında bu durumu toplumsal bir görev olarak kabul etmek gerek. Duyarlılık toplumda kaynaşmayı, birlikteliği sağlıyor" dedi.

LÖSEV Van Temsilcisi Rifat Demir ise VATSO'dan her zaman destek aldıklarını belirterek "Hasta çocuklarımızı ve aileleri bir araya getirerek bizlere moral VATSO Yönetimine teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen bu program başta çocuklarımıza ve ailelerine büyük destek olmuştur. Herkesten de aynı duyarlılığı bekliyoruz" dedi.

Programa katılan VATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ise hasta çocuklar ve aileleri ile bütünleşerek onlarla sohbet etme imkanı buldu. Oldukça güzel ve keyifli geçen iftar programı LÖSEV Van Temsilcisi Rifat Demir tarafından VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na verilen teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

VATSO'DAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İFTAR
VATSO'DAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İFTAR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 13:35:05
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 15:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?