3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Vatso'dan minibüsçülere ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, S.S Belediye Hudutları Dahilinde Çalışan Motorlu Taşıyıcılar ve Minibüsçüler Kooperatifi'nin yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Çobanözü ile yeni yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Yeni yönetimi kutlayan VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, şehrin ulaşımında büyük katkıları olan kooperatifin çalışmalarını överek "Sizin sayenizde işçisi ve memuru işine, öğrencisi okuluna zamanında gidiyor. Biz VATSO olarak sorunlarınızın çözümünde her zaman yanınızdayız. Yeter ki siz çalışmaya ve hizmet etmeye devam edin" dedi.

Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Çobanözü ise, kooperatiflerine bağlı 268 minibüsün çalıştığını ve bu sayede çok sayıda insanın istihdam edildiğini belirterek "Tek amacımız kentimizin kalkındırılmasına katkı sunmaktır. Çeşitli sıkıntılarımızın olduğu bu dönemde sayın Kandaşoğlu'nun ziyareti bize büyük moral oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Van'a ve Vanlıya hizmet bizim için onurdur" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 19:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?