5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VATSO'dan yardımlara devam...

VATSO'NUN EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle 35 öğrenciye kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

VATSO, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yaptığı yardımları sürdürüyor. Daha öncede çeşitli okullardaki öğrencilere yardımlarda bulunan VATSO, bu defa Edremit ilçesine el uzattı. İlk olarak Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkerim Taz'ı ziyaret eden VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çelik, okullara yapılacak yardımlar ile ilgili görüştü. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumlulukları gereği özellikle eğitim kurumlarına çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirten Çelik, "Bu vesile ile VATSO olarak bu yıl eğitim öğretim yılının açılması ile ilimiz merkez ve ilçelerde olmak üzere 700 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunduk. Bütün ilçelerimizde milli eğitim şube müdürlüklerinin katkılarıyla belirlenen öğrencilerimize verdiğimiz yardımlarla kış sezonu öncesi yardıma muhtaç öğrencilerimize katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkerim Taz ise, yapılan yardımları çok anlamlı bulduklarını belirterek "VATSO Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyoruz. Okul müdürlükleri aracılığıyla okullarımızda belirlediğimiz 35 öğrencimize bot ve mont yardımında bulundular. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kendilerine şükranlarımızı arz ederiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Edremit İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Çelik ve Taz, okul Müdürü Şaban Yendim'in de hazır bulunduğu küçük törenle, 5 öğrenciye bot ve mont dağıttı. Çelik, öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan 30 paket yardımı da Taz'a teslim etti.

VATSO'NUN EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
VATSO'NUN EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 16:02:00
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 16:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?