5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VATSO'nun eğitim yardımları sürüyor

VATSO'NUN EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliğinde Van'da yapılan eğitim yardımları devam ediyor.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Şabaniye Mahallesi'nde bulunan Hacıbekir İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek okul idaresi tarafından belirlenen 30 yardıma muhtaç öğrenciye bot ve monttan oluşan yardım paketlerinin dağıtım törenine katıldı. Kandaşoğlu, okulun konferans salonunda toplanan öğrencilerle tek tek ilgilenirken, onlara başarılı, saygılı, değerlerine sahip çıkan, bireyler olması tavsiyesinde bulundu. Toplumların değişim dönüşümünde yeni neslin iyi yetişmesinin çok önemli olduğunu belirten Kandaşoğlu "Sevgili çocuklar, sizler geleceğimizsiniz. Bu ülke yarınları size emanet edilecektir. Bunun için şimdi kendinizi çok iyi yetiştirin. Kötü şartları zorlayarak başarılı öğrenciler olun. Sorgulayan, eleştiren ama doğruyu bulan bireyler olmanız, geleceğimizin teminatı açısından çok önemli olacaktır" dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Okulda bulunan öğretmenlerle tek tek tokalaşan Kandaşoğlu, okul idaresinin kendisine ilettiği eksiklikleri giderme sözü de verdi.

Okul Müdür Yardımcısı Murat Turan ise, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun eğitime verdiği destekleri çok yerinde bir davranış olarak kabul ettiklerini belirterek "Her zaman eğitimcinin ve eğitimin yanında olan, imkanları dahilinde desteklerini esirgemeyen VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na ve kurumuna teşekkür ederiz. Bugün bizlerle bir arada olması, öğrencilerimize ve bizlere büyük moral vermiştir" ifadesini kullandı.

VATSO'NUN EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
VATSO'NUN EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 15:16:04
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 15:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?