3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Vekil ve rektörden belediyeye ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özberk ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Burhan Yenigün, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirtti. Yenigün, YYÜ'nün kente büyük katkıları olduğunu belirterek, "Üniversitemizin ilimize yaptığı bilimsel katkılar bizi çok mutlu etmektedir. Eğitim ve öğretim hayatımıza yeni ufuklar kazandıran üniversitemizin başta rektörüne ve tüm personeline başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özberk ziyarette yaptığı açıklamada Van'ın bölge illerine oranla daha fazla değişim geçirdiğini, hizmetlerle yeni bir dönem yaşadığını ifade etti. Özerk, "Bizlerde belediyelerin yapmış olduğu çalışmalara nasıl destek olabiliriz? Bunun üzerinde çalışıyoruz. Biz halka hizmetin kutsallığına inanmışız" şeklinde konuştu.

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan ise üniversite ile kent arasında sürekli ve sağlıklı bir bağ kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Yerel idarecilerle yaptığımız görüşmelerde yeni açılımlar elde etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 17:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?