2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Vergi rekortmenlerine plaket

Erciş ilçesinde kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerine düzenlenen bir törenle teşekkür plaketleri verilirken, 48 yıllık mükellef olan Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Abdurrahman Gözütok da onur belgesiyle ödüllendirildi.

Ercişli Emrah Caddesi üzerinde bulunan Erciş Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde düzenlenen plaket verme törenine, İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Erciş Adalet Komisyon Başkanı Ramazan Doğan, Erciş Vergi Dairesi Müdürü Şenol Yıldırım, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, İlçe Tarım Müdürü M. Nedim Çelik, ETSO Başkanı Abdurrahman Gözütok ile mükellefler iştirak etti.

Törende konuşan Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, mükelleflerin gelir ve kurumlar vergisi konusunda göstermiş oldukları üstün duyarlılık için kendilerine teşekkür etti.
Erciş Vergi Dairesi Müdürü Şenol Yıldırım da, vergi bilincinin mutlaka vatandaşlara aşılanması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından, 2006 yılı vergilendirme dönemi gelir vergisi sıralamasında ilk üçe giren Erciş 1. Noteri Ali Güldan, Eczacı Mehmet Aslan, Eczacı Mehmet Koçak ile kurumlar vergisinde Kaya Kale Otomotiv Tic. San. Ltd. Şti, Ereksan Gıda San. Tic. A.Ş, ile Sancaklar İnş. Tic. San. Ltd. Şti yetkililerine teşekkür plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Ayrıca, ilçede 48 yıldır aralıksız mükellef olan ETSO Başkanı Abdurrahman Gözütok'a da onur belgesi takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 11:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?