5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Yanan aracı benzinliğe park etti!

Van'da kamyonetin kasasında bulunan ev eşyalarının yandığını gören sürücü, aracını petrol istasyonuna park etmesiyle korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Van'ın Edremit ilçesine bağlı Çiçekli beldesinde meydana geldi. Van Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Çiçekli beldesinde uygulama yaptıkları esnada Hayati Yıldırımvaran'ın yönetimindeki 65 N 0135 plakalı kamyonetin kasasından dumanların çıktığını görmesi üzerine sürücüyü durdurarak ikaz ettiler. Kamyonetin kasasında dumanların çıktığını gören Yıldırımvaran, aracını bir petrol istasyonunun önündeki çeşmenin önüne park etti. Kamyonetin durmasıyla ve rüzgarın etkisiyle alevler yükselmeye başladı. Olayı gören polis ekipleri, kamyonet ve petrol istasyonunda geniş güvenlik önlemleri alarak itfaiyeye haber verdi.

Van, Edremit ve Gevaş ilçelerinde bölgeye 3 itfaiye aracı sevk edilirken, petrol istasyonunda ise korkulu dakikalar başladı. Kısa sürede olay yerine giden Edremit İlçe Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, olası bir facianın yaşanmasını önledi. Yangının sönmesiyle bölgede bulunanlar derin bir nefes aldı.

İstasyon sahibi, kamyonetin sürücüsüne davranışından dolayı tepki gösterdi. Kamyonet sürücüsü Yıldırımvaran ise, kötü bir niyetinin olmadığını, aracının yandığını görmesiyle petrol istasyonunun yanında bulunan çeşmeye çektiğini söyledi. Yıldırımvaran, "Kesinlikle bir kötü niyetim yoktu. Yaptığımın hata olduğunu biliyorum. Ama aracının yandığını görünce petrol istasyonuna girdim" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 18:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?