5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Yangın paniği!

VAN'DA YANGIN PANİĞİ

Van'ın Başkale ilçesinde bir oto tamir dükkanında çıkan yangın, korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Meteoroloji Sokak üzerinde Rıdvan Oktay'a ait dükkanda meydana geldi. 30 AE 007 plakalı otomobildeki elektrik sorununu çözmek için uğraşan Oktay, depoda sızıntı olduğunu fark etmeyince yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın hem otomobili hem de iş yerini sardı. Başkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler ve belediye iş makinelerinin müdahale ettiği yangın, diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. Tamir için bırakılan otomobil tamamen yanarken, iş yeri de kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, yangının çıktığı iş yerine yakın diğer iş yerlerinin sahipleri de kendi dükkanlarının camlarını kırarak eşyalarını dışarı çıkarmaya çalıştı.

İş yeri sahibi Rıdvan Oktay, aracın elektrik kontağında sorun olduğunu belirterek, "Depodan sızma olduğunu bilmiyordum. Ben de sorunu gidermek için çalışırken elektrikten çıkan şaseden dolayı yangın çıktı. Dükkanda bulunan yanıcı maddelerden dolayı yangın erken büyüdü. Vatandaşlar itfaiyeyi aramış, çıkan yangına ilk ben ve araç sahibi yangın söndürme tüpü ile müdahale ettik. Ama müdahalelerimiz sonuçsuz kaldı. Belediyenin yakın olması nedeniyle itfaiye ekipleri erken müdahale etti. Yangında iş yerim ve araç kullanılamaz hale geldi" dedi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

VAN'DA YANGIN PANİĞİ
VAN'DA YANGIN PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 17:09:03
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 17:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?