2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Yaralı astsubay şehit oldu

Erciş ilçesine tutuklu götüren minibüsün kaza yapması sonucu ağır yaralanan Astsubay Başçavuş Mehmet Tarlacı bugün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz pazar akşamı Muradiye ilçesinden Erciş ilçesine sivil bir minibüsle tutuklu götürürken Van-Eriş karayolu üzeri Karahan mevkiinde kamyonun hatalı sollama yapması sonucu meydana gelen kazada 3 asker şehit olurken 6 kişi de yaralanmıştı. Yaralılar Van'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Astsubay Başçavuş Mehmet Tarlacı (Konya) yaklaşık 1 haftadır tedavi gördüğü Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde bugün sabaha karşı şehit oldu. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın otopsisinin ardından Başçavuş Tarlacı'nın naşı, silah arkadaşları ve yakınları tarafından Van Askeri Hastanesi'ne götürüldü. Burada cenazesi yıkandıktan sonra Türk bayrağına sarılan Tarlacı'nın tabutu ambulansla törenin yapılacağı İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Burada yapılacak olan törenin ardından cenazenin askeri uçakla memleketine gönderileceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 13:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan YILMAZ IP: 88.230.102.xxx Tarih : 2.06.2008 16:53:23

ilçe halkı olarak mehmet astsubaya cenabı HAK tan rahmet akraba ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum seni unutmayacağız mehmet ağabey