5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Yazıcıoğlu için mevlit okutuldu

Kahramanmaraş'ın Göksu ilçesinde 25 Mart'ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için Van'da mevlit okutuldu.

BBP Van İl Teşkilatı tarafından Hz. Ömer Camii'nde okutulan mevlide, BBP Van İl Başkanı Emin Muçin, Alperan Ocakları Van İl Başkanı Yaşar Çalışkan, İl Müftüsü Osman Artan, bazı kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulu Camii İmamı Salih Tanrıant tarafından okunan mevlidin ardından merhum Yazıcıoğlu ile kazadan hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Muhabiri İsmail Güneş, BBP'li Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve pilot Kaya İstektepe için dualar edildi.

Katılımcılara şeker ve gülsuyu ikram edilen mevlidin ardında İHA muhabirine bilgi veren Alperan Ocakları Van Şube Başkanı Yaşar Çalışkan, "Parti liderimizi ve yanında bulunan arkadaşlarını anmak amacıyla mevlit okuttuk. Ülkemizin yetiştirdiği önemli devlet adamlarından olan Muhsin Yazıcıoğlu'na ve yol arkadaşlarına Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Eksizliğini hissedeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 15:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?