5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Yenigün'den esnaf ziyareti

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekilleri Gülşen Orhan ve Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte semt pazarı esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulu olan pazardaki esnafla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen milletvekili Türkmenoğlu ve Orhan daha önceleri şehir merkezinde iken belediye zabıtası ve çarşı esnafıyla olumsuz bir şekilde karşı karşıya gelen seyyar satıcılara semt pazarının kurulmasının takdir edilecek bir hizmet olduğunu söylediler. Türkmenoğlu ve Orhan "Bir zamanlar semt pazarlarında yer almak istemeyen seyyar esnafı şimdi halinden çok memnun. Van halkının da kısa sürede uyum göstererek alışverişte tercih ettiği yer semt pazarı olmuştur. Bu sayede kavgalı gürültülü geçmiş sona ermiş, halk ve seyyar esnafı feraha kavuşmuştur. Bu başarılı hizmetten dolayı Belediye Başkanı Yenigün'e teşekkür ederiz. Bu gibi başarılarından dolayı kendisiyle yeniden yola devam dedik" şeklinde konuştular.

Yaptıkları hizmetlerde ilgili kişilerle daima irtibat halinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Burhan Yenigün ise, "Seyyar sorununu çözmede en büyük emeği ve fedakarlığı yapan siz değerli seyyar esnaflarımız oldu. Kimseyi kırmadan bu günkü ferahlığa kavuştuk. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 18:40:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?