2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

'Yeşil Erciş, Temiz Çevre' sergisi

Erciş ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından 'Yeşil Erciş, Temiz Çevre' konulu bir resim sergisi düzenlendi.

Erciş Belediye Başkanlığı bahçesinde düzenlenen sergi açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu kesti. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Kurtoğlu, öğrencilerin, büyüklerinden temiz bir çevre istemelerini resimlere yansıtmalarının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci de konuşmasında, öğrencilere her türlü katkıyı sağladıklarını anlatarak "Öğrencilerimize eserlerini sergilemeleri için belediye bahçesini tahsis ettik. Yavrularımızın özenle hazırlamış oldukları çizimler, yaptıkları resimler çevre bilinci adına büyük anlam ifade etmektedir. Bu bilinci kazanmak isteyen öğrenciler her türlü övgüyü de hak etmişlerdir. Emeklerini halka açmalarına vesile olduğum için de ayrıca mutluluk duymaktayım" dedi.

Kara kalem, yağlı boya ve fotoğraflardan oluşan 140 eserin sergilendiği törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Erdoğan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Bülent Gür, Atatürk İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri ile vatandaşlar da öğrencileri yalnız bırakmadılar.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 15:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?