3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

YİBO müdürleri toplantısı Çatak'ta

Van Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her ay mutat olarak bir ilçede yapılan yatılı ilköğretim bölge okulları müdürleri toplantısı Çatak'ta gerçekleştirildi.

Çatak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sait Bulduk, YİBO'lardan sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gıyasettin Subay ile il ve ilçelerde bulunan YİBO müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, her ay düzenli olarak yaptıkları toplantılarda birtakım sıkıntıları paylaştıklarını belirtti. Paylaşılan sıkıntılara çözüm yolu aradıklarını ifade eden Yıldız "Daha iyiye ulaşmak için burada hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz. YİBO'lar eğitim de çok ayrıcalıklı bir yeri sahiptir. Kırsal kesim öğrencilerinin okuduğu YİBO'ların öğrencilere sunduğu imkanlarla eğitimde fırsat eşitliği oluşturuluyor" dedi.

Van'da yapılan eğitim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Milli Eğitim Müdürü Yıldız, yatırımların durmadan devam ettiğini belirtti.

YİBO'ların çeşitli sorunlarının görüşüldüğü toplantı, okul müdürlerinin kendi görüşlerini dile getirmeleriyle sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 13:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
firuzan kılıçaslan IP: 88.254.55.xxx Tarih : 1.06.2008 18:03:12

göstermiş olduğunuz çabadan dolayı ilçe milli eğitim müdürümüz sait bulduğa sonsuz teşekkür eder başarılarının devamını dilerim ellerinizden öperim ozan kılıçaslan