5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

YYÜ yeni yıla ödüllerle girdi

YYÜ YENİ YILA ÖDÜLLERLE GİRDİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi milli atlet Elif Aşkın'ın, kayakta aldığı yeni başarılar üniversite yönetimini sevindirdi.

YYÜ, son yıllarda arttırdığı spordaki başarı grafiğine bir yenisini daha ekledi. Geçen yıl Erzurum'da Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen 7 bin metre sprint yarışmalarında Türkiye birincisi, 10 bin metre indivicil (takip) fis yarışmalarında Türkiye birincisi ve Üniversitelerarası Biathlon yarışmalarında Türkiye üçüncüsü olan Elif Alkış, son olarak 15 Ocak 2011 tarihinde Erzurum'da Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen büyük bayanlar 5 bin metre puanlı etap yarışlarında Türkiye birincisi oldu

Son birkaç ay gibi kısa bir sürede YYÜ'ye 3 Türkiye birinciliği ve 1 Türkiye üçüncülüğü kazandıran Alkış, büyük bir başarıya imza attı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada 'Bu başarıları kazanan başta öğrencimiz Milli Atlet Elif Aşkın olmak üzere onu yetiştiren hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ,başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

YYÜ YENİ YILA ÖDÜLLERLE GİRDİ
YYÜ YENİ YILA ÖDÜLLERLE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 16:20:05
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 16:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?