5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Zabıta bayrama hazır

VAN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDE BAYRAM TEDBİRLERİ

Van Belediye Zabıta Müdürü Abdulvahap Kıpçak, oluşturdukları ekiplerle Kurban Bayramı'nda ve öncesinde aralıksız denetimler yapacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Zabıta Müdürü Abdulvahap Kıpçak, Kurban Bayramı hazırlıkları hakkında bilgiler verdi.

Oluşturdukları ekiple bayram öncesinde özellikle unlu mamul ve tatlı üretimi yapan iş yerlerinde denetlemeler yapacaklarını anlatan Kıpçak, kurbanlık satış yerlerini de kontrol edeceklerini söyledi. Denetimlerinin bayram günlerinde de süreceğini anlatan Kıpçak "Bayram için her bölgede nöbetçi fırın listeleri yaptık. İsteyenler bu fırınlardan ekmek ihtiyacını karşılayabilecektir. Vatandaşımızın hijyenik ve sağlıklı bir bayram geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Tabi bu konuda vatandaşımızın da bize yardımcı olmasını bekliyoruz. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşanların durumu 153 Alo Zabıta hattına bildirmesini rica ediyoruz. Ayrıca tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı şimdiden kutluyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 10:32:00
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 10:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?