5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Zahir Kandaşoğlu'na büyük onur

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.


Genel kurulda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu'nun aday gösterdiği 5 oda ve borsa başkanı arasına girmeyi başaran VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Kendisi ile birlikte VATSO'nun da Milletlerarası Ticaret Odası Milli Komite üyeliği elde ettiğini söyleyen Kandaşoğlu, 4 yıl sürecek olan görevi hakkında bilgiler verdi.

Kandaşoğlu "TOBB Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum. Beni aday
göstermeleri büyük nezaket. Milletlerarası Ticaret Odası yönetim kurulunun ilk toplantısını Temmuz ayında yapacağını zannediyorum. Aday gösterilmemiz ve seçilmemiz kesinlikle sürpriz değildir. Bu tamamıyla azim ve gayretimizin bir tezahürüdür.

Samimi ve içten çalışma gayretimiz herkesi etkilemektedir. Odamızın gösterdiği performans, bugün olduğu gibi bundan sonrada bizleri daha iyi yerlere taşıyacaktır. Üyelerimizin ilgi ve alakası, oda organlarımızın gayreti, yönetim kurulumuzun ve çalışanlarımızın uyumu bizleri ekip başarısına götürmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başta bölgemiz olmak üzere ilimizi ve odamızı tüm platformlarda olduğu gibi yeni görevim olan Milletlerarası Ticaret Odası Milli Komite Yönetim Kurulu'nda da başarıyla yerine getireceğimden hiç kuşku duyulmasın. Bizleri destekleyerek başarılarımızda emeği bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 13:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?