6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Zanlıya linç girişimi!

ZİHİNSEL ENGELLİ ŞAHSI DÖVEREK ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Van'da düğün konvoyunun önünü kestiği iddiasıyla darp edilerek öldürülen akli dengesi bozuk şahsın katil zanlısı tutuklandı.

İddiaya göre, Cevdetpaşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi önünden geçen bir düğün konvoyu, bahşiş almak isteyen zihinsel engelli Faysal Koçak (36) tarafından durduruldu.

Konvoydaki U.C.'nin döverek hastanelik ettiği ileri sürülen Faysal Koçak, yaklaşık bir haftadır tedavi gördüğü Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta yaşanan olaydan sonra firar ettiği öne sürülen U.C., dün gece polise teslim oldu. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen U.C., ölen şahsın yakınlarının saldırısına uğradı.

Yaşanan arbedede yüzünden yaralanan U.C., takviye gelen polis ekipleri tarafından grubun elinden kurtarıldı. Gerekli müdahalesi yapıldıktan sonra mahkemeye sevk edilen U.C., 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı. Daha sonra Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen U.C., geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine götürüldü.

ZİHİNSEL ENGELLİ ŞAHSI DÖVEREK ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 10:40:04
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 15:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?