5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Ziraat Bankası'ndan Van'a bir ilk

ZİRAAT BANKASI'NDAN VAN'A BİR İLK

Ziraat Bankası Van Bölge Müdürlüğü tarafından Türkiye'de sadece 44 ilde bulunan 'Görüntülü İşlem Merkezi (GİM)' kuruldu.

Ziraat Bankası üretimi olan ve dünyanın hiçbir ülkesinde henüz kurulmayan Görüntülü İşlem Merkezi (GİM) Vanlıların hizmetine sunuldu. Beşyol mevkiinde bulunan Ziraat Bankası Beşyol Şube Müdürlüğü'nde kurulan GİM ile işlem yapmaya başlayan vatandaşlar, sistemin son derece güzel ve kolay olduğunu ifade ettiler. Kısa sürede işlemlerini yapan vatandaşlar, GİM'in çok faydalı olacağını, bu nedenle merkezin çoğaltılması ve yaygınlaştırılmasını istediler.

"TÜM BANKACILIK İŞLEMLERİ ÜCRETSİZ YAPILACAK"

Ziraat Bankası Van Bölge Başkanı Kemalettin Bayat, kurulan GİM ile vatandaşların her türlü işlemlerini rahatlıkla yaptıklarını ifade etti. Diğer banka müşterilerinin de buradan işlem yapabileceğini belirten Bayat, "Görüntülü İşlem Merkezi dünyada ve Türkiye'de ilk olarak bankamız tarafından kullanılan bir sistemdir. Bu sistem bankamızın kendi tasarımı ve üretimidir. GİM ile birlikte vatandaşlarımız tüm bankacılık işlemlerinde ücretsiz faydalanabilecekler. GİM'in sabah mesai saatleri ile akşam saat 22.00'ye kadar hizmet vermesini planlıyoruz" dedi.

"KUYRUK ÇİLESİ SONA ERİYOR"

Ziraat Bankası Beşyol Şube Müdürü Ümit Ayber ise, kuyruk çilesinin sona ereceğini belirterek, "Van, bu merkezle bankacılık sektöründe önemli bir hizmete kavuştu. GİM'de hazır bulunan bir bayan görevlimiz vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Güler yüz ve hızlı hizmetten vatandaşlarımız da memnun. Artık vatandaşların kuyruk çilesi de sona erecek" ifadelerini kullandı.

Ayber, GİM'in Van'a getirilmesinde büyük katkıları olan Ziraat Bankası Van Bölge Başkanı Kemalettin Bayat ve diğer banka yöneticilerine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 14:20:05
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 17:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?