4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Hırsızlar camii soydu

Van'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, girdikleri camide bulunan kasayı kırıp içerisindeki paraları alarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Sofubaba Camii'nde meydana geldi.

Sabah namazını kıldırmak üzere camiye gelen imam, kapıyı açtığı sıra kasanın kırık olduğunu ve içerisindeki paraların çalındığını gördü. İmamın haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, camide geniş çaplı arama yaptı. Gece geç saatlerde caminin arka tarafındaki pencereyi kırarak içeri girdikleri tespit edilen kişi ya da kişiler, vatandaşlar tarafından bağış olarak kasaya konulan ve miktarı belli olmayan parayı alarak kayıplara karıştı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, camide ve kırılan kasadan aldıkları parmak izleri doğrultusunda kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 12:40:58
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 17:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖZGÜR KARTAL IP: 81.214.142.xxx Tarih : 17.10.2005 18:43:54
BU YAPILAN ŞEY BENCE ÇOK ADİCE BİR OLAY BİR VANLI OLARAK BU OLAYI KINIYORUM ÖZELLİKLE MUBAREK RAMAZAN AYI İÇERSİNDE BU TÜR ŞEYLERİN VANIMIZDA OLMAMASINI İSTERİZ