4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

İki ayrı kaza: 2 ölü

Van'ın Gürpınar ve Başkale İlçeleri'nde meydana gelen trafik kazalarında, 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Van Valiliği'nden alınan bilgilere göre, Gürpınar'a bağlı Yolaşan Köyü'nde, Ayhan Alpsar (33) isimli şahsın yönetimindeki 65 AC 166 plakalı minibüs, seyir halinde iken dikkatsizlik sonucu otobüsten inip yolun karşısına geçmek isteyen İran uyruklu Mohammet Reza Feri isimli şahsa çarptı. Ağır yaralanan Mohammed Reza Feri, kaldırıldığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.


Öte yandan bir başka trafik kazası da Van-Hakkari karayolunun 80. kilometresinde meydana geldi. Tahir Altay (50) yönetimindeki 34 GSC 76 plakalı araç, seyir halinde iken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu demir bariyerlere çarptı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan İran Altay (52) isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Tahir Altay ile araçta yolcu olarak bulunan Ekrem Altay isimli şahıslar ise hafif şekilde yaralandı.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 04:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?