4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Otomobil hırsızlığı

Van'da park halinde olan bir otomobili çalan hırsız ya da hırsızlar, ön lastiği patlayan aracı cadde ortasına terk ederek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman Gazi Mahallesi Güneri Sokak'ta yaşayan Hursit Cenk isimli vatandaş, kendisine ait 65 AU 085 plakalı otomobiliyle dün öğlen saatlerinde çay içmek için kahvehaneye gitti.

Çay içmek üzere kahveye giden ve çıkışta aracının çalındığı gören vatandaş şaşkına döndü. Cenk, kahvehane çıkışında aracını park ettiği yerde göremeyince polise haber verdi. Çalıntı otoyu bulmak için hareke geçen polis ekipleri araştırmalarını sürdürürken, geçe geç saatlerde Sıhke Caddesi Kızılay Tıp Merkezi önünde farları, kapıları açık ve ön lastiği patlak vaziyette bir otomobilin durduğu ihbarını aldı.

Olay yerine gelen ekipler, önce çevre güvenliğini alarak, bomba uzmanı ekiplere haber verdi. Araçta inceleme yapan uzmanlar bir şeye rastlamazken, aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, aracın sahibine ulaşarak, yaptıkları incelemenin ardından otomobili teslim etti. Hırsız ya da hırsızların, çaldıkları aracı ön lastiğinin patlaması üzerine caddeye terk ederek kaçtıkları, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 14:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?