4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Patlamayı çay içerek izlediler

Van'da Türk Telekom Müdürlüğü binasının yanına bırakılan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Polis ekipleri titizlikle çalışmalarını yaparken, olay yerine toplanan vatandaşlar çaylarını yudumlayarak çalışmaları izledi.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 18.10 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Türk Telekom Müdürlüğü binasının yanına bırakılan şüpheli çanta sokak üzerinde bulunan bir büfe sahibi tarafından fark edildi.

Polis ekipleri Cumhuriyet Caddesi ve Sanat Sokağı'nı araç ve yaya trafiğine kapatırken, olay yerine bomba uzmanları çağırıldı. Uzman ekiplerin çanta üzerine çalışmalar yaptığı sıra çevrede toplanan meraklı vatandaşlar polisleri zor anlar yaşattı.

Toplanan kalabalık, kahveden aldıkları çayları yudumlayarak polisin çalışmalarını seyretti. Gazetecilerin "Neden çay içiyorsunuz?" sorusuna ise vatandaşlar, "Patlamayı çay içerek izleyeceğiz. Öteki dünyaya çay içmeden gitmeyelim' diye cevap verdi. Daha sonra fünye ile patlatılan çanta boş çıkarken, kalabalık, çantanın bulunduğu yere doğru canlarını hiçe sayarak akın etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 00:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?