4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

'Ses bombası olabilir'

Van Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, İpek yolu Caddesi'ndeki Erek Polis Merkezi'ndeki patlamayla ilgili ''Şuan bir şey diyemiyorum ama muhtemelen bir ses bombası olabilir'' dedi.

Emniyet Müdürü Tacettin Kurt'un lojmanına 20 metre mesafedeki Erek Polis Merkezi'nde saat 16.40 sıralarında meydana gelen patlamadan sonra olay yerinde incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kurt, patlayıcının türü konusunda şuan için kesin bir sonuç elde edilmediğini, ancak bir ses bombası olabilme ihtimali üzerinde durulduğunu kaydetti.

Patlayıcının türünün teknik incelemeden sonra belli olacağını vurgulayan Kurt, ''Burası bir karakol çok insan girip çıkıyor. Bu nedenle patlayıcının kim veya kimler tarafından bırakıldığını bilmiyoruz. İdari büro içerisinde meydana gelen patlama sonrası odaların duvarında hasar var. Bunun haricinde arkadaşlarımızda can kaybı ya da yaralanma yok'' diye konuştu.

Kurt, gözaltı konusunda da geniş çaplı bir arama başlatıldığını ve şüpheli şahıslar üzerindeki çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

HİKMET BAKAN
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 13:41:01
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 13:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?