4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yaralı polisler Van'da

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki patlamada yaralanan 1 başkomiser ile 2 polis memuru, askeri helikopterle Van'a getirildi. Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 22.30 sıralarında İpek Mahallesi Hacı Sabancı Sokak'ta bulunan İkizkule apartmanlarının önünde meydana geldi.

Patlamada vücutlarına şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu yaralanan Yüksekova Emniyet Amirliği'nde görevli Başkomiser Hamdi Kaman ile polis memurları Mehmet Tokmak ve Birol Coşkun, Yüksekova Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından askeri helikopterle Van'a getirildi.

Başkomiser Kaman ile polis memurları Tokmak ve Coşkun'u taşıyan helikopter, Filo Komutanlığı'na iniş yaptıktan sonra yaralı polisler ambulansla Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Kaman'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Tokmak ve Coşkun ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bu arada Van Emniyet Müdürü Tacettin Kurt da YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne gelerek, yaralı polislerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 12:38:44
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 12:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?