4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Bakım için gitti vuruldu

Van'da, aracının bakımını yaptırmak için Oto Sanayi Sitesi'ne giden bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman Arslan isimli bir kişi, 25 DF 304 plakalı kamyonetinin bakımı yaptırmak için girdiği sanayi sitesinin 5/B bloğu önüne geldiğinde, M.Y. ile yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi tarafından aracının önü kesildi.

Araçtan indirilen Abdurrahman Arslan, henüz belirlenemeyen bir nedenle şahıslarla tartışmaya başladı. Bu sırada M.Y. isimli şahıs, yanında bulunan Arslan'a tabancayla 4 el ateş etti. Üç kurşunun isabet ettiği Abdurrahman Arslan, ağır yaralanarak çevredeki vatandaşlar tarafından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınan Arslan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay sonrası M.Y. ve beraberindeki kişi, 65 EC 358 plakalı kamyonetle kaçarak kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırama başlatırken, kurşunlama olayının kan davasından kaynaklanabileceği tahmin ediliyor.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 15:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?