4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Tandır evi yandı, 1 yaralı

Van'da, akaryakıt deposu olarak kullanılan tandır evinde elektrik kontağında çıktığı belirtilen kıvılcımların, yakıta sıçraması sonucu tandır evi yanarak kül oldu. Alevlerin içerisinde kalan bir kişi feci şekilde yanarak yaralandı.


Alınan bilgilere göre, yangın saat 11.30 sıralarında Hacıbekir Mahallesi Doğu Caddesi Kanal Yolu üzerinde bulunan Selim Suer'e ait olan evinin yanında bulunan ve akaryakıt deposu olarak kullanılan tandır evinde çıktı. Elektrik kontağında çıktığı belirtilen kıvılcımların tutuşmasıyla yakıt alev aldı. Alevin parlaması sonucu içerde kalan Suer'in oğlu olduğu belirtilen Mehmet Suer (16), feci şekilde yanarak yaralandı. Aile fertleri, önce kendi imkanlarıyla yangını söndüremeyince itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının çevrede bulunan evlere sıçramadan söndürdü. Tandır evinin tamamen yandığı belirtildi.

 
Çıkan yangında feci bir şekilde yanan Mehmet Suer, önce Van Devlet Hastanesi'ne götürülerek ilk müdahalesi yapıldı. Suer, daha sonra ambulansla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ve burada da yanık ünitesi bulunmadığı için Diyarbakır Dicle Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 16:32:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?