4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Van'da kaçak mazot elegeçti

Van'da 12 bin 500 litre kaçak İran mazotuyla 79 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Van İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerinin Özalp ve Saray ilçelerine bağlı köylerde yaptıkları aramalarda, 12 bin 500 litre kaçak İran mazotu, Saray İlçesi'ne bağlı Aşağı Tulgalı Köyün'de R.Y. isimli şahsa ait 79 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, Özalp İlçesi'ne bağlı Beyaslan Köyü'nde yaptıkları diğer bir aramada da, M.A. isimli kişiye ait olduğu tespit edilen 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Öte yandan, jandarma trafik ekipleri Özalp ve Saray ilçelerinde 238 araç üzerinde yaptıkları kontrol sırasında 15 araç sahibine "Trafik Kanunu'na muhalefet etmek" suçundan 1 milyon 525 YTL para cezası keserken, 1 aracı da trafikten men etti.

Yapılan çalışmalar sırasında çeşitli suçlardan dolayı aranan 17 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 15:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mazotçi memooo IP: 81.213.212.xxx Tarih : 14.03.2008 20:42:12

yaw ne gerek var bu kadar paskı yapmanıza bende kamyoncuyum o yolda çalışıyom ama bırakında insanlar zorluğu çekıpte para kazanıyolar demekkı onlarında gelırlerı ordan gelıyoo bska yapacak bi işlerı mı var sankı devlet onlara iş imkanımı sağlıyo sankııı o yakalanan arabaların sahıplerı kımbılır belkıde içlerı kan ağlıyo senetlerını bıle zor ödüyenler oluyo haberınız varmı türk milleti okuuyun işte yalanmı sankıı belkıde benım yapabılecek bı iş imkanım yok helal çalışmak bile zor bu dünyada be zor.oku uğur başçavuş ama sende insaflık yada merhametlık yokkı kalbın taş gibi maşşallahyayınladınız için teşekür ve saygılarımı sunuyorum emektarlık yapanlar tabı...byyy