23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Atan'dan iftar yemeği

Van'ın Gürpınar Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, kurum amirleri ve vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan'ın Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine Kaymakam M. Ali Özkan, İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Atan davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.

Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan, iftar geleneğinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi. İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy'un Ramazan ayının önemiyle ilgili yaptığı konuşmanın ardından Kaymakam M. Ali Özkan ile vatandaşlar çay içerek sohbet etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 09:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engingüngör IP: 85.103.43.xxx Tarih : 4.01.2006 17:05:54

Sayın belediye başkanımızın kurum amirleri ve vatandaşlara yıllardır borç batağı içerisinde ki zor şartlarda vermiş olduğu hayırlı iftar yemeğinin gelecek yıllarda çok daha refah içindeki bir ilçe belediyesi bütçesi ile yapılmasını uzaklardan ilçeyi takip eden bir vatandaş olarak temenni ederim.Ama şunuda unutmamak ve sayın başkanımıza hatırlatmak isterim ki bu ilçeye hizmet eden belediye başkanları layığı ile ödüllendirilmemekte aksine hizmet eden insan lar halkımız tarafından benimsenmemektedir.BU açıdan bu kadar duygusal olmamanın gerekliliğini hatırlatır ağalık rejimlerinin haklılığını vurgular saygılar sunarım.Bence hiç bir şeyi haketmiyoruz.