23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 14 yaralı

Van'ın Gürpınar İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 14 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Van Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Acil Servis'te bulunan tek asansör ihtiyaca cevap veremeyince, hastalar sedyeyle merdivenlerden indirilerek alt katta bulunan röntgen odasına taşındı.


Alınan bilgilere göre kaza, bugün saat 09.00 sıralarında Zernek Barajı yakınlarında meydana geldi. Başkale İlçesi'nden Van'a gelmekte olan Haydar Keskin (37) yönetimindeki 65 AN 549 plakalı yolcu minibüsü, karşı yönde gelen Şerafettin Kasap yönetimindeki 34 VV 508 plakalı özel otomobil ile sebebi belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Haydar Keskin ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Sıddık Turan (49), İsmail Kaya (70), Mehmet Naci Güneş (29), Nafiye Muhacir (24), Mehmet Yakacı (23), Meryem Özcan (45), Veysel Yalvaç (23), Ferhan Uğurlu (35), Kerim Keskin (51) ile Nafiye (24), Mehmet (30), Murat Biçare ile özel otomobilde bulunan Harun Kasap (19) yaralandı.


Olay yerinde 112 Acil Servis'e ait ambulanslarla Van Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralıların yapılan ilk müdahalelerinin ardından durumu ağır olan Harun Kasap ile Meryem Özcan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazadan sonra olay yerinde kaçarak kayıplara karışan özel otomobilin sürücü olduğu belirtilen Şerafettin Kasap'ın yakalanmasına çalışırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan, Acil Servis'e getirilen yaralıların bir alt katta bulunan röntgen odasına götürülmek istenmesi sırasında tek asansör ihtiyaca cevap veremeyince, yaralılar yakınları ve hastane çalışanları tarafından güçlükle sedyeyle merdivenlerden indirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 14:28:06
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 15:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?