3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Bu da 'garanti belgeli' sucuk

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz yıl faaliyetlerine başlayan Oruçoğlu Et ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş., 73 adet ürün portföyü ile tüketicilere değişik alternatifler sunuyor.

Afyonkarahisar'ın köklü kuruluşlarından birisi olan Oruçoğlu Holding bünyesinde 2004 yılında kurulan Oruçoğlu Et ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş., Afyonkarahisar-Ankara Karayolu üzerinde 21 bin metrekaresi açık, 6 bin metrekaresi de kapalı olmak üzere toplam 27 bin metrekare alan üzerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Oruçoğlu Et ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Levent Oruç, Oruçoğlu Holding'in 1964 yılında sağlam temeller üzerinde kurularak bugüne kadar kendisine duyulan güveni hiç sarsmayan bir kuruluş olduğunu söyledi. Türkiye'de üretici firmalar için kaliteden ödün vermeden ayakta kalmanın ve büyümenin ayrı bir hüner olduğuna dikkat çeken Oruç, "Son sistem teknoloji ile donatılmış fabrikamız, 300 ton/ay kapasitelidir. Süreklilik ve sürekli iyileşme tutkusuyla, çok kısa bir zaman içinde Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde geniş bir satış ağı kurduk. Geleneksel 'Afyon Sucuğu' başta olmak üzere, salam, sosis, jambon, pastırma, köfte, kavurma, döner ve alt çeşitleriyle 73 adet ürün portföyüne sahibiz. Oruçoğlu Et'te üretilen her ürün tek tek kalite kontrolden geçer ve tüketiciye sunulur. Kalite ve hijyen kurallarını ön planda tutarak tüketicilerimizin sağlıklı yaşamalarına destek olmak istiyoruz" dedi.

GARANTİ BELGELİ SUCUK

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek "Garanti Belgeli" sucuğu satışa sunduklarını kaydeden Oruç, "Hammadde tedarikinden ürün satışına kadar ticaret anlayışından ayrı bir düşence ile tüketicinin sofrasında beğeniyle yer almayı amaçladık. Oruçoğlu lezzetini tüketicilerle paylaşmaktan gurur duyuyor ve keyif alıyoruz. Tüketicilerin de aynı bilinci taşıması en büyük arzumuzdur. Keşke her tüketici aldığı ürünün gerçekten doğal, katkısız, temiz ve hijyenik şartlarda ve ortamlarda üretildiğinden emin olabilse. İsteyen herkes Ankara Karayolu'nun 5. kilometresinde faaliyet gösteren fabrikamıza gelip, tüm üretim sürecini izleme bandımızdan birebir izleyebilir. Tüketici ziyaretleri bazı firmalar için önceden hazırlık gerektiren özel zamanlardır. Oruçoğlu Et için ise üretim rutin devam eder. Bu da yine bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz önemli bir ayrımdır" şeklinde konuştu.

Toplam kalite yönetimi anlayışını ilke edindiklerini belirten Oruçoğlu Et ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Levent Oruç, şunları söyledi:

"Toplam kalite yönetimi, Oruçoğlu Et için sistem olmasının çok ötesinde bir düşünce anlayışı ve yaşam biçimidir. 13001 HACCP Gıda Güvenliği Sistemi çerçevesinde üretim yapıyoruz. Bu sistem yardımı ile canlı hayvan kontrolünden etiket kontrolüne, karabiberin tanesinden ürün muhafaza şartlarına kadar her nokta ayrı ayrı takip ediliyor. ISO 9001/2000 ile satın alma faaliyetlerinde ürün tedarikinden, tedarikçi firmaların performans değerlendirmelerine, ürünün pazarlanmasından satışına kadar her süreç detaylı bir şekilde planlanıyor, tanımlanıyor ve uygulanıyor. 14001 Çevre Sistemi ile en az doğal kaynağı tüketerek en kaliteliyi kullanarak ve en kaliteliyi üreterek en az atığı oluşturuyoruz. Bugüne ve geleceğe saygıyla faaliyet gösteriyoruz"

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 16:09:56
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 15:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali lüle IP: 85.104.171.xxx Tarih : 15.10.2005 20:53:58
orucoğlu et gıda a.ş'nin buatılımı afyonun ılerlemesınde cokbuyukyerıvar sucukta afyonun lezzetının damaktadının degişmemesını dlerım.