30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Afyon'da fuhuş operasyonu

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Bahar" adlı operasyonda, 38 hayat kadını ve 18 erkek gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, 19 ayrı noktada fuhuş yapıldığı iddia edilen evlere baskın yaptı. Ambaryolu'ndaki Birlik Apartmanı'nda bodrum kattaki dairede yapılan aramada, bir sığınak tespit edildi. Hayat kadınlarının baskınlar sırasında küçük bir oda büyüklüğündeki sığınağa gizlendiği belirlendi. Yine Ambaryolu'nda bulunan Manolya Apartmanı'nın en üst katındaki daireye yapılan baskında kapıyı balyozla kırarak açan ekipler, içeride kimseyi bulamadı. Geniş güvenlik önlemleri alınan Ambaryolu'nda, baskın yapılan dairelerden birinde ise çelik bir kasa bulundu. Çelik kasaya el konulurken, gözaltına alınan 38 hayat kadını ve 18 erkek polis otobüsüne bindirilerek merkeze götürüldü.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmet Başköy, operasyona 200 personelin katıldığını belirterek, "19 yere eş zamanlı yapılan operasyonlarda, çok sayıda bayan ve erkek gözaltına alındı. Detaylarını size bildireceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2006 Pazartesi 14:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?