30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

At arabaları toplanıyor

Afyonkarahisar'da izin belgesi olmadan caddeye çıkan ve trafiği tehlikeye düşüren at arabaları polis tarafından toplanıyor. 

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin işlek caddelerinde trafiği tehlikeye düşüren at arabalarına karşı çalışma başlattı. Ordu Bulvarı'nda polisten kaçmaya çalışan 2 at arabası sahibi, kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı. At arabası sahiplerinin polise zorluk çıkarması nedeniyle bulvara takviye ekip gönderildi. Duruma tepki gösteren at arabası sahipleri Metin Lafçı ve Ömer Yiğit, "bir lokma ekmek" peşinde koştuklarını belirterek, kendilerini yakalayan polis ekiplerine tepki gösterdi. Lafçı ve Yiğit'e 49'ar YTL ceza kesen polis, daha sonra at arabalarını zabıta ekiplerine teslim etti. At arabasına binen zabıtalar ise ilginç görüntü oluşturdu. 

Ömer Yiğit'e ait at arabasının, geçtiğimiz yıl 3 aracı ezdiği de ortaya çıktı. Yiğit'in bir anlık dalgınlığından faydalanan at, Kurtuluş ve Bankalar Caddesi'nde yaklaşık 2 kilometre başıboş şekilde hızla koşarak, Vilayet Kavşağı'nda kırmızı ışıkta bekleyen 03 A 5539 plakalı polis çekicisi, 03 AT 464 plakalı otomobil ve 03 T 0187 plakalı ticari taksiye çarpmıştı. Daha sonra olay yerine gelen Ömer Yiğit, at arabasının 3 aracı ezdiğini polislerden öğrenmişti.
iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 19:02:37
Güncelleme :3 Ekim 2006 Salı 19:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?