30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Afyonkarahisar'da, esrar ve uyuşturucu hap ticareti yaptıkları iddia edilen aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. 

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte son yılların en kapsamlı uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdi. "Kaldırım" adı verilen operasyonda ilk olarak çetenin başı olduğu ileri sürülen S.K, üzerinde 440 gram esrarla birlikte yakalandı. S.K'nin ifadeleri doğrultusunda operasyonu genişleten polis ekipleri, 16 kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 29 kök kenevir bitkisi, esrar içiminde kullanılan ve "çarşaf" diye tabir edilen esrar kağıtları ve 4 adet fişek ele geçirildi. 

Yakalanan zanlılar arasında Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencilerinin de bulunduğu öğrenildi. 3 gündür Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlılar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Operasyon kapsamında H.Ş. isimli kadının fuhuş suçundan gözaltına alındığı, ayrıca 1 kişinin de firarda olduğu bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 12:50:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin balcı IP: 88.224.111.xxx Tarih : 26.06.2006 20:10:03
valla en iyisini polisler ediyor bu olaylar bitmez ve bitirmezler de ama bundan sonrada polislerimiz daima hedef cin olmalı ve bu gibi kötü alışkanlıkları yok edilmesi en güzel olur ve alah emliyet gerevlilerine sabır versin