30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Camiyi talan ettiler

Afyonkarahisar'da bir camiye giren hırsız veya hırsızlar, içeriden halı ve bir miktar para çalarak kayıplara karıştı. Olay yerine giden ve kara saplanan Emniyet Müdürlüğü'ne ait Gezici Polis Merkezi midibüsü, yine emniyete ait çekici ile kurtarıldı.

Yeni Cami Mahallesi'ndeki Adeyze Camii'ne gece geç saatlerde giren hırsız veya hırsızlar, içeriden halı ve 150 YTL çalarak kaçtı. İmamın izinli olması sebebiyle camiyle ilgilenen vatandaşlar, kapının açık olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Hemen camiye gelen Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, caminin değişik yerlerinde parmak izi tespiti yaptı.

Bu arada görgü tanıklarının ifadelerine başvurmak üzere olay yerine Emniyet Müdürlüğü Gezici Polis Merkezi'ne ait midibüs de geldi. Ancak işlemlerini tamamlayan ekiplerin içinde bulunduğu araç, gitmek isterden kara saplandı. Polislerin ve çevredeki vatandaşların uğraşları sonuç vermeyince, bu defa trafik ekiplerinden yardım istendi. Midibüs, Trafik Şube Müdürlüğü'ne ait çekici ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 16:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?