2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Canlarını zor kurtardılar

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasının ardından bir otomobil yanarak kül oldu. Araçta bulunan 2 genç canını zor kurtarırken, yangın nedeniyle çevre yolu trafiğe kapatıldı. Kaza, dün gece geç saatlerde çevre yolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Karakaya yönetimindeki 03 EH 207 plakalı otomobil, kavşakta Ünal Çiftçi'nin kullandığı 06 PLE 46 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazanın ardından otomobil yanmaya başlarken, sürücü Kadir Karakaya ile araçta yolcu olarak bulunan ve ismi belirlenemeyen bir genç canını zor kurtardı. Yangın, Afyonkarahisar Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle çevre yolundan araçların geçişine bir müddet izin verilmedi.

Bu arada, kaza mahallinde otomobil ile kamyon şoförü arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Kamyon sürücüsü Ünal Çiftçi, otomobilin 100 kilometre hızla kavşağa girdiğini iddia ederken, Karakaya ise buna karşı çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 12:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?