2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Hatice için tekmeler havada uçuştu

Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar'da konser veren pop sanatçısı Hatice'nin programında kavga çıktı. Olaylarda 1 kişi yaralanırken, sahneye çıkıp sanatçıyı öpmek isteyen bir genç ise zabıtalar tarafından aşağıya atıldı.

Zafer Haftası kutlamaları sebebiyle Afyonkarahisar'da yayın yapan özel bir radyo kanalının sponsorluğunda kente gelen pop sanatçısı Hatice'nin konserinde olaylar çıktı.

Sahneye yaklaşık 1 saat gecikmeli olarak çıkan sanatçı, kıvrak dansları ile hayranlarını coşturdu. Ancak ilerleyen saatlerde eğlencenin dozunu kaçıran bazı gençler, tel örgüyü aşıp sahneye çıkmak istedi. Bu arada belediye görevlileri ve izleyiciler arasında kavga çıktı.

Bir belediye görevlisi elindeki sopayla, diğer görevliler de yumruklarla tel örgüyü aşmak isteyen vatandaşlara saldırırken, çıkan olaylarda 1 kişi başından yaralandı. Sahneye çıkıp sanatçı Hatice'yi öpmek isteyen bir genç ise zabıtalar tarafından aşağıya atıldı. Sık sık hayranlarını uyaran Hatice, çıkan olaylar nedeniyle konserini erken bitirmek zorunda kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 11:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?