3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kapkaççılar polisin kolunu kırdı

Afyonkarahisar'da bankadan çıkan bir şahsın 16 milyar lirasını kapkaç yöntemiyle çalan 3 şahıstan biri polis tarafından yakalandı. Yakalanan kapkaççı ile polis arasında çıkan arbedede 1 polis memurunun kolu kırıldı.

Olay, öğle saatlerinde Ambaryolu Caddesi üzerinde bulunan Fortis Bank önünde meydana geldi. Bankadan 16 milyar lira (16 bin YTL) çeken Ali İhsan Yaşa, bankanın yanına park ettiği aracına bindi.

Bu arada 3 kişi oldukları belirlenen şahıslardan ikisi, Yaşa'nın içinde bulunduğu otomobile taş attı. Durumdan şüphelenen Yaşa araçtan inerken, diğer kapkaççı ise içerisinde para olan çantayı alarak kaçtı. 3 şahıs daha sonra, Karaman Mahallesi'nde bir yere park ettikleri araçlarının yanına gitti.

Bu arada polis aracının içerisinde, şüphelileri teşhis etmesi amacıyla dolaştırılan Ali İhsan Yaşa, parasını çalan şahısları Gazlıgöl Caddesi Demiryalayan Türbesi civarında gördü. Bunun üzerine kapkaççılarla polis arasında arbede yaşandı. Çıkan arbedede Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli sivil polis memuru Ömer Yılmaz'ın kolu kırıldı. Olay yerine gelen meslektaşları tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Yılmaz'ın kolu alçıya alındı.

Olayın ardından 2 şüpheli kaçarken, Cemalettin Dadaloğlu isimli şahıs ise üzerindeki 16 milyar lira ile birlikte kıskıvrak yakalandı. 3 şüpheliye ait olduğu belirlenen 01 plakalı otomobilin içinde yapılan aramada ise silah ve uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 16:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?