2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Midibüs devrildi: 37 yaralı!

Afyonkarahisar'da bir midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3'ü ağır toplam 37 kişi yaralandı. Yaralılardan 13'ü hastaneye kaldırılırken, 24 kişi ise kaza mahallinde ayakta tedavi edildi.

Kaza, sabah 07.30 sıralarında Afyonkarahisar-Ankara Karayolu'nun 8. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fethibey beldesindeki bir tarlaya biber toplamaya giden kadınları taşıyan, Nuri Kalkan yönetimindeki 03 EE 087 plakalı midibüs, bijon kesmesi sonucu takla attı. Takla atan otobüs yaklaşık 100 metre sürüklenirken, kazanın ardından yolcular büyük panik yaşadı. Kazada, midibüs sürücüsü Nuri Kalkan ile birlikte Kaymak Demir, Nurdane Sarıçiçek, Necla Ayvalı, Ayşe Sarıkaya, Döne Yılmaz, Lale Ayvalı, Havva Kalkan, Şahinde Demir, Dudu Akın, Şükran Okçu, Hatice Sarıçiçek ve Şöhret Yalçınkaya yaralandı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kaymak Demir, Nurdane Sarıçiçek ve Necla Ayvalı'nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazada hafif şekilde yaralanan 24 kadın ise olay yerinde bekletilen ambulansta ayakta tedavi edildi. Burada bazı kadınlar fenalık geçirirken, bazıları ise devrilen midibüsün içerisine girerek eşyalarını toplamanın derdine düştü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 13:52:18
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 15:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?