16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Ülkücüler Başbakan'a kızdı

İncirliova Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen "Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor" gecesinde biraraya gelen Ülkücüler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 'Aydınlar Görüşmesi' dolayısıyla tepki gösterdi. 

İncirliova Hal Tesisleri'nde düzenlenen geceye Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Bilge Ozan, MHP Aydın İl Başkanı Recep Taner, Ülkü Ocakları İncirliova İlçe Başkanı Fatih Koçak, MHP İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Koca, çevre ilçe ve beldelerden çok sayıda Ülkücü katıldı. İncirliova Mehteran Takımı'nın konseriyle başlayan gecede, yerel sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan, birbirinden güzel parçaları ile Ülkücüler'i coşturdu. 

Gecenin açılışında konuşan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Bilge Ozan, geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da 'Aydınlar Gurubu' ile görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Ülkemizi yönetenlerin, düşman taraflarıyla görüşerek vatanı nereye götürmek istediğini anlayabilmiş değiliz. Türk milliyetçilerinin sesi olan Ülkü Ocakları, vatanının ve milletinin kapalı kapılar arkasında peşkeş çekilmesine asla izin vermeyecektir. 

Unutulmamalı ki, biz bu ülkenin sadık neferleriyiz. Bizim amacımız sadece ülkemizde birlik ve beraberlik içinde tüm vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu yaşamalarıdır. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmez. Çünkü biz Türk'üz, Türklüğümüzden gurur duymaktayız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 21:18:49
Güncelleme :28 Haziran 2006 Çarşamba 12:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?