26
Mayıs
2024
Pazar
KARPUZLU - AYDIN

AYTO üyeleri iftarda buluştu

AYTO İFTAR SOFRALARI KARPUZLU DURAĞINDA

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar sofralarının dördüncüsünde AYTO yönetimi Karpuzlulu üyeleriyle birlikte orucunu açtı.

AYTO tarafından Karpuzlu Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine Karpuzlu Kaymakamı Mehmet Bahadır Pençe, Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Karpuzlu Müftüsü Erkan Saral, Karpuzlu Mal Müdürü Hüseyin Sarı, AYTO Genel Sekreteri Alattin Arslan, Karpuzlu Esnaf Odası Başkanı Adem Aydın ve Karpuzlu Şoförler Odası Başkanı Salih Zeki Sever, AYTO yöneyim kurulu üyeleri ve AYTO’nun Karpuzlu’daki üyeleri katıldı.

AYTO’nun Karpuzlu’da düzenlediği iftar yemeğine oda üyeleri yoğun ilgi gösterirken; AYTO’nun iftar yemeklerinde yenilen iftariyelikler menüsünde her zamanki gibi kuru incir, ceviz, kuru kayısı gibi Aydın’ın ülke genelinde söz sahibi olduğu ürünleri ikram edildi.

İftar yemeğinde Karpuzlulu üyeleriyle tek tek ilgilenen AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Ramazan ayının insanları birbiriyle kaynaştırıcı, birleştirici mübarek bir ay olduğuna dikkat çekerek; “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında üyelerimizle biraya gelmek istedik. Bu yılki iftar sofralarımız Koçarlı ilçemizde başladı ve daha sonra Germencik ve Köşk’te devam etti. Bugünde 100 AYTO üyesi bulunan Karpuzlu ilçemizdeyiz. AYTO olarak bu yıl ramazanda üyelerimizin ayağına Aydın’ın bütün ilçelerine gitmeyi planladık. Düzenlediğimiz iftar yemeklerinde üyelerimizle buluşup kaynaşarak, onlarla birlikte sohbet ediyoruz hem de onların sıkıntılarını dinliyoruz. Karpuzlu’nun ardından Aydın merkezdeki üyelerimizle bir araya geleceğiz. Daha sonrada Germencik ve İncirliova’da düzenlenecek iftar sofralarıyla Ramazan ayı buluşmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

AYTO İFTAR SOFRALARI KARPUZLU DURAĞINDA
AYTO İFTAR SOFRALARI KARPUZLU DURAĞINDA
AYTO İFTAR SOFRALARI KARPUZLU DURAĞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 10:42:03
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 17:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?