30
Mayıs
2024
Perşembe
KARPUZLU - AYDIN

Karpuzlu'ya şehit ateşi düştü

ŞEHİT POLİSLERDEN BİRİ AYDINLI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Muğla’da gerçekleşirdiği açılış ve miting sonrası meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Aydınlı polis memuru Ömür Nam, Karpuzlu ilçesinde toprağa verilecek.

Bilindiği gibi; Başbakan Erdoğan’ın Muğla programı dönüşü mitingde görev alan İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Ömür Nam’ın kullandığı 44 HR 154 plakalı otomobil, Milas-Yatağan karayolunun 1. kilometresinde karşı yönden gelen Ercüment Bütün’ün kullandığı 48 LN 638 plakalı otomobille çarpışmıştı. Kazada polis memurları Ömür Nam ve Mustafa Tunç ile diğer aracın sürücü Ercüment Bütün ve araçta yolcu olarak bulunan Suna Yıldız adlı bayan hayatını kaybetmişti.

Başbakan’ın mitinginden görev yerleri olan İzmir’e dönerken geçrdikleri trafik kazası sonucu şehit olan polis memurları Ömür Nam ve Mustafa Tunç için bugün sabah saatlerinde İzmir Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Törenin ardından Aydınlı polis memuru Ömür Nam’ın cenazesi memleketi Karpuzlu ilçesine gönderildi. Nam’ın cenazesinin ailesinin yaşadığı Bayrak Tepe Mahallesine getirileceği ve İkindi Namazına müteakip defnedileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 13:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?