18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARPUZLU - AYDIN

Bu Kaymakam'ın eli öpülür...

Aydın Karpuzlu İlçesi’nde, Kaymakam Halil Berk tarafından başlatılan kardeş okul kampanyası, meyvelerini vermeye başladı. İlçe genelinde bulunan tüm okulların sorunları kardeş kuruluşların desteğiyle çözüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı Halil Berk, "Karpuzlu’da okulların fiziki eksikliklerini gidermek ve öğrencileri daha modern eğitim kurumlarında eğitmek için başlattığımız ’Kardeş Okul’ kampanyası ile eğitim kurumlarındaki sorunlar tek tek çözülmeye başlandı.

Aydın, Türkiye genelinde her sınavda dereceye giren bir ilimiz. Aydın’ın bir ilçesi olmasına rağmen Karpuzlu’da eğitim-öğretim kalitesi maalesef Aydın’ın çok gerilerinde bulunuyor ve bazı öğrenciler bu nedenlerden dolayı ilçe dışına gidiyordu.

Bu doğrultuda geçtiğimiz aylarda başlattığımız kampanyaya ilgi beklenin üstünde oldu. Okullarımızın bir çoğunun mekan ve teçhizat ile ilgili sorunları çözüldü.

İlçemize ADSL hizmeti de gelirse, tüm okullarımızda internet ortamında eğitime de başlayacağız" dedi. Kaymakam Berk, eğitim kurumlarına yardımda bulunan tüm kardeş kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 17:36:31
Güncelleme :21 Ocak 2006 Cumartesi 14:34:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?