19
Mayıs
2024
Pazar
KARPUZLU - AYDIN

Karpuzlu'nun gururu Esra Seven

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde oturan ve bir fırında asgari ücretle çalışan Seven ailesinin kızları OKS'de ilçe birincisi oldu.

Sinop Fen Lisesi'ni kazanan başarılı öğrenci Esra Seven İlçe Kaymakamı Bilal Özkan tarafından diz üstü bilgisayarla ödüllendirildi.

17 Eylül 2007


Esra Özkan'ı ailesi ve öğretmenleri ile birlikte makamında kabul eden Karpuzlu Kaymakamı Bilal Özkan eğitime çok önem verdiğini ve başarılı olan her öğrenciye her türlü yardım ve desteği sağlamaya hazır olduğunu belirterek, kısıtlı imkanlara rağmen OKS'de ilçede en başarılı olan öğrenciyi ve onu yetiştiren ailesi ve öğretmenlerini kutladı.


Kendisinin de zor şartlarda okuduğunu ancak, azim ve gayret gösteren herkesin hedefine ulaşacağına inandığını belirten Kaymakam Özkan "Kişi dilerse zoru da başarabiliyor. Öğrencimiz Esra, zor şartlara rağmen çok çalıştı ve başardı. Vakit buldukça okullara ziyaret edip öğrencilerimizle sık sık bir araya gelemeye çalışıyoruz. Sınavlar öncesi OKS'de başarılı olan öğrencilerimize diz zürü bilgisayar hediye edeceğime söz vermiştim. Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencilerimizden Esra Seven Sinop Fen Lisesi'ne kazandı. Ben de verdiğim sözü tutuyorum. Bundan sonra da Karpuzlu'nun adından başarı ile söz ettiren herkese her türlü desteği vermeye hazırım" dedi.

Hedefinin tıp doktor olmak olduğunu belirten Esra Seven, hem maddi hem de manevi desteklerinden dolayı başta Kaymakam Bilal Özkan olmak üzere, ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 13:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?