23
Mayıs
2024
Perşembe
KARPUZLU - AYDIN

Kartına haciz yerine BMW geldi

Türkiye’de birçok kişinin başına der olan kredi kartı, Aydınlı Mesut Erçetin’in hayatını değiştirdi.

Citibank’ın, kredi kartını kullanan müşterileri için uyguladığı araba çekilişi, Aydın’ın Karpuzlu İlçesi’nde Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde müdürlük yapan Mesut Erçetin’e çıktı.

Citibank’ın Türkiye genelinde kredi kartı kullanan müşteri sayısını artırmak amacıyla uyguladığı çekilişin tek talihlisi Karpuzlu Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde çalışan Mesut Erçetin (47) oldu.

Kredi kartı kullanan birçok insan kredi kartı mağduru olurken, Erçetin, kullandığı kredi kartı sayesinde 60 milyar (60 bin YTL) değerinde 2005 model BMW marka bir otomobilin sahibi oldu.

Evli ve üç çocuk babası olan Erçetin, "30 yıldır Karpuzlu Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde çalışıyorum. 1991 yılında emekliye ayrıldım. Türkiye’nin ekonomik koşullarında emekli maaşıyla geçinemez duruma geldim. Kooperatif yönetimi, tecrübeli olduğum için tekrar beni göreve başlattı.

Sıkıntılı bir zamanda ve ömrümüz boyunca satın alamayacağımız bir arabanın bana çıkması, ailemizde büyük sevinç yaratı. Kredi kartı kullanan vatandaşlarımıza, kredi kartlarını akıllı kullanmalarını da tavsiye ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2005 Pazartesi 14:07:42
Güncelleme :21 Ocak 2006 Cumartesi 14:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?